Inge kul

Klockan är snart 16 och jag har inte skrivit ett enda inlägg förrän nu. Varför då kanske ni undrar? Ni kanske tom firar för att jag fått ett liv igen? Ringt kvällstidningarna och meddelat dom om det? Inte?
Näe, jag har helt enkelt ingen lust att skriva bara.

Min dotter ringde förut och beklagade sig. Hon är sjuk. Feber, förkyld och en värk i kroppen från helvetet och jag vet att hon får en fruktansvärd värk när hon blir sjuk. Några tabletter hjälper inte eller också är hon den där enda personen som står på förpackningen att biverkningarna kan komma på. Det har varit så flera gånger. Citodon= 1/1000 (typ) får jävulsk magkramp, den personen är hon. Hon får alla dom där ovanliga biverkningarna som ingen annan får.

Hon har även någon slags reumatism som kommer oftast när hon blir sjuk och vid väderomslag. Nu vet vi inte om det har kommit för att stanna en längre tid som när hon var yngre, det återstår att se.

Hon skulle städa var det tänkt idag men hon kan inte lyfta sina armar för att hon har sån värk i axlar och rygg. Imorgon ska hon ha kalas i sin lilla etta. Vi är 10 stycken som ska få plats där och hon har inte tillräckligt med tallrikar så jag lovade att ta med. Hon skulle göra tacogratäng men vet inte om hon kommer att orka göra det. Nu blir det våfflor med grädde och sylt istället. Jag tar med mig ett våffeljärn och det andra får hon låna av ett ex.

Jag ska åka dit 2 timmar tidigare än kalaset börjar och hjälpa henne lite.
Det roligaste är att mina 3 brorsbarn kommer, mina föräldrar har dom imorgon tydligen.

Japp jag fick ihop ett helt inlägg ändå. Får se om det blir fler, beror på om något har hänt omkring mig, en meteor kommer flygandes i vardagsrummet eller så.




Kommentarer
Postat av: annika

Tack gode Gud att du lever!

Har varit så orolig...Men nu är du här igen. Lova att inte skrämmas så där igen va??



Synd om tösen din..Ja, det finns vissa personer som får ALLA biverkningar. Hade en granne förut som drabbades av det...



Ha de bäst!

/ Majan

2010-04-23 @ 17:44:07
URL: http://www.lillamymajan.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

hejsan,

hur har du gjort så att texten rullar, alltsså inläggen, och intge bakrunden ?:) pltså de gråa med de färgglada på sidorna ?

tack på förhand ! :)

2010-04-23 @ 22:23:31
Postat av: Sune...the girl

Svar till anonym utan url: Har du blogg.se om du nu har en blogg så går du in i stilmallen och finner detta: background-attachment:

Fyll därför i med fixed; också så står den still :)Lycka till.

2010-04-23 @ 22:34:30
Postat av: Hillevi

Usch, stackaren, hoppas hon piggar på sig snabbt! Inte kul att vara dålig på sitt eget kalas.

2010-04-24 @ 10:12:21
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback