Ingen diagnos satt

Jag träffade en överläkare på Hudmottagningen idag, dock inte svensk och tvinga mig inte att komma ihåg vad hon hette för det vet jag inte.

Hon tittade på mina lår, jag fick ta av mig byxorna och tröjan, satt där i bh och trosor och bad två andra sköterskor komma in. Kände mig lite som en apa i bur, bara bananen som fattades. Jag fick visa alla mina sidor och jag hörde många "oj oj oj oj" från alla damerna. Många frågor hur och varför det har uppkommit. Dom tog prover på om det var skabb men icke.

Nästa vecka ska jag få komma och bada i Kali vad det nu är och sen ska jag stå och få ljusbehandling. 2 dagar nästa vecka till och börja med. Jag fick recept på en fet kräm som jag ska stryka på överallt. Sen ska jag tydligen bli bandagerad (stavas det så?) på benen, känner riktigt redan nu hur det kommer klia. Tänkte fråga om dom inte kan söva ner mig i en vecka eller 2 istället. Får se hur detta går.

Jag skulle hjälpa pappas fru med lite grejer till Tradera, åh herregud vad människan har köpt på sig som hon ska sälja, (mycket skit om ni frågar mig).

Nu till något positivt. Idag är det varmt ute, jag hade t-shirt och jackan uppknäppt och jag flöt bort och jag som sällan har huvudvärk har det idag så det skulle inte förvåna mig om det åskar senare idag eller inatt.


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Oj, låter nästan som en psoriasisbehandling, tror jag? Fast utslagen såg ju int eut som det? Men det skall isf vara en väldigt effektiv behandling. Skönt att det händer något! Hoppas du får sova gott inatt!

2010-04-29 @ 19:45:21
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Malin

Håller tumsar och tår att utslagen kommer att bli ett minne blott! Samt att du får börja sova ordentligt.

2010-04-29 @ 20:21:19
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback