Jysk goes homo

Redan från tidig spädbarnsålder börjar vi klä våra små teltingar efter könet. Sigrid SKA ha rosa och lille Edvard ska ha blått. Det är det som avslöjar vilket kön barnet har eller hur? Tjejer kan sedan ha vilken färg som helst i alla åldrar uppåt medan killarna nog inte ska ha rosa enligt väldigt många.

Hur är det när vi väljer tapeter, golv, kakel, möbler och sängkläder? Om det nu är en ensamstående kille som ska välja helt själv. Vad väljer han för färger? Finns det någon kille som skulle välja rosa kakel i kök och badrum? Köpa rosa sängöverkast alternativt påslakan? Om man nu är heterosexuell alltså.

Jysk har tänkt annorlunda, iallafall när det gäller namnen efter färg på deras prylar.




 

Antingen tänker Jysk lite homosexuellt eller också är detta för att man kanske ska känna att man som man sover med en Fanny och som tjej med en Tommy? Jag hoppas ju på det första jag men.

Jag som flata skulle iallafall välja en Fanny, inte bara för att det är ett tjejnamn utan för att jag aldrig skulle välja påslakan som lyser av rosa nyanser. No way. Fanny får det bli!

 

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Skulle åxå valt "Fanny", fast mest av den anledning att jag gillar det enkla, stilrena. =)

2010-04-10 @ 14:10:37
URL: http://dahlian.blogg.se/
Postat av: Linda

Fanny får gärna ligga i min säng :)



Själv tycker jag rosa passar både killar och tjejer. Men be mig inte sätta klänning och tofs på min son för det vägrar jag!

2010-04-10 @ 20:29:06
URL: http://blogg.mustica.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback