På onsdag är det äntligen dags

Jag har ju flera gånger fått avboka mina besök på Sömnenheten för att jag inte haft råd. Nu på onsdag ska jag äntligen få komma dit. Min syster gick inte med på att jag ringde återbud ännu en gång så hon ryckte in och lånar mig till alltihop så länge. Min underbara syster som är så mån om sin lillasyster.

Mina föräldrars lilla bil fick jag inte låna för den har min pappas fru just då och jag har aldrig i hela mitt liv kört en bil med automat som det är i pappas bil så pensionär som han är och hade ett ledigt hål skjutsar han mig till grannstaden.

Nu äntligen ska jag få detta som jag skrev om i detta inlägg. (Jag vet att jag haft uppe det inlägget förut men hey jag har faktiskt nya besökare hörrni).

Det knepigaste är ändå att jag bara ska ha masken över EN natt. Hur normalt sover man om man helt plötsligt har en mask för munnen? Är rädd att det inte ska registreras rättvist. Borde ju iallafall få ha den i tre nätter men nej då, masken ska tillbaka dagen efter så det blir samma resa igen.

Jag återkommer naturligtvis både med foton och inlägg om det på onsdag var så säkra!


Kommentarer
Postat av: Nina

Säger som Gert Fylking- Äntligen! Så härligt att det äntligen blir av. Det rullar på åt rätt håll nu, jag hoppas fler positiva saker följer.



(Du tar väl en bild med masken sen? Kan ju alltid leka Darth Wader.)

2010-04-05 @ 23:42:33
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Linda

Åh vad vore livet utan våra syskon :)

Hoppas det går bra att somna med masken på nu då!!

2010-04-06 @ 07:30:38
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: Hillevi

Håller med Nina, ser fram emot bilder och Darth Vader-lekar låter ju rätt kul.. Men förhoppningsvis så sover du ju så ruttet att de måste ta dig på allvar och låta dig få en längre utredning. Håller tummarna!

2010-04-06 @ 20:55:07
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Doris

Lycka till !

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2010-04-07 @ 00:41:57
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback