Smeka grejer

På torsdag ska jag till hudmottagningen och skrämma skiten ur dom tänkte jag. Jag ser ut som om jag varit i slagsmål med mina katter alternativt en bäver. Det kommer bli långbyxor hela sommaren om dom inte gör nåt åt det där snart.

Efter det ska jag smeka massa grejer. Jag ska polera koppar bland annat. Ja inte koppar som i kaffekoppar utan koppar som i koppar. Såna där som äldre har uppsatta på väggen för att dom tror att det är snyggt. Äldre pratar vi om alternativt mina föräldrar. Ja dom är ju över 60 båda två så det räknas nog som äldre.

Dom ska sälja det på Tradera sen så jag som inget har att göra om dagarna kan ju hjälpa till tyckte dom. Naturligtvis. Jag älskar att polera koppar, det är mitt kall i livet...eller nåt. Ser verkligen fram emot det. Dom har en hel lokal full med saker dom ska sälja. Så där ska jag stå och sortera, packa och omringas av grejer från äldre människors hem som dom köpt på auktion. Man kan tycka att min pappas fru har tagit sig lite vatten över huvudet när hon köpt så mycket för att sälja vidare när hon inte hinner med det liksom men hey jag är ju arbetslös och kan ju bosätta mig bland virkade dukar med alla sommarens blomster på eller en plastbricka med fula fåglar på, japp.

Så på torsdag har jag nog rosa diskhandskar på mig för att inte få putsmedel på mig. Det vore ju en syn för gudarna att se mig i diskhandskar överhuvudtaget faktiskt.





Kommentarer
Postat av: Linda

Klart du lever för att polera koppar :) Vem gör inte det S Men visst ställer man upp som den snälla duktiga dotter man är!

2010-04-28 @ 08:11:54
URL: http://blogg.mustica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback