Snart flytt

Om ca 5 veckor flyttar jag och jag har inte börjat än. Jag vet ju att det är mer än vad man tror men jag måste få tag på flyttlådor först. Utan bil är det lite svårt.

Jag slängde en hel del förra gången jag flyttade så jag inbillar mig att jag inte har så mycket denna gång. Jag har ju heller inte haft råd att köpa nåt speciellt så det har nog inte tillkommit nåt.

Mitt Internet kommer att vara borta i 2-5 veckor och jag måste verkligen ha en "dongel" under tiden. Inte bara för att kunna uppdatera min blogg utan också ha kontakt med myndigheter osv. Jag har inte råd att ringa dom utan det är bättre att maila. Så finns det någon här som skulle kunna tänka sig att låna ut sin till mig under dom här veckorna så är jag er evigt tacksam.

Maila mig isåfall. Min mailadress står i menyn.

Det ska bli så underbart att få flytta. Inte för att jag inte trivs här för det gör jag absolut men att ha 700kr mindre i hyra gör mycket när man inga pengar har. Det ska bli skönt att kunna ha två håll att titta ut mot också. Inte minst för katterna som är uttråkade som sjutton och jag hör inte allt ljud från vägen om jag sitter i vardagsrummet tex. Det har jag märkt stressar katterna ordentligt ibland.

Det kommer bli underbart på många sätt och vis!




Kommentarer
Postat av: Hillevi

Vad skönt att det känns positivt! :-)

2010-04-17 @ 12:02:43
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Malin

Finns det nån närliggande butik? Fråga isfl efter banankartonger. Spartips. =)

2010-04-17 @ 12:44:37
URL: http://dahlian.blogg.se/
Postat av: Frogprincess

Nä... man börjar väl aldrig packa förrän det brinner i knutarna?

2010-04-17 @ 18:13:27
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Ka

Hej hopp! Jag har verkligen inte med att göra hur mycket /lite pengar du har men jag själv har levt på soc tidigare och d klarar man sig helt okej på!

Så du måste be de om hjälp isåfall!

2010-04-17 @ 19:27:05
URL: http://www.hanky.se/excessive
Postat av: Sune...the girl

Sv till Ka: Om du hade läst alla mina inlägg så hade du också sett att jag har fått hjälp därifrån ;) men vet inte hur mycket jag får nu för jag har bara fått hjälp en gång.

2010-04-17 @ 19:29:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback