Valborg

Det var meningen att jag och Ewa skulle ner till majbrasan idag men jag tyckte att regnet hängde i luften sen har inte min mage vart 100 idag heller. Måste nog vara stressen från inatt med klådan som gjorde att magen ballade ur totalt trots tabletter.

Är den imorgon och det inte regnar så ska vi iallafall gå ner till marknaden. Det enda jag brukar köpa är plastpåsar. 100 stycken för 25 kr. Det är billigt. Det brukar räcka till nästa gång det är marknad och det är i september, nej jag är inte som pensionärerna som använder samma påse fler gånger. Kanske hittar jag nåt litet till nya lägenheten också, vi får se vad det blir. Vad jag vet är iallafall att det kommer vara fullt med folk eftersom dom flesta är lediga imorgon.

Ska du demonstrera imorgon? Jag har gjort det en gång i hela mitt liv. Det var 1994 då jag gick på ABF och jag har för mig att det stod nåt om att vi ville ha fler jobb eller nåt sånt. Vi la ner hela vår själ på den där jävla banderollen iallafall och jag har också för mig att jag gick bland dom första.

Idag är det exakt 4 månader sen jag slutade att röka och jag har inte tagit ett enda bloss trots att jag festat 2 gånger sen jag slutade. Det är starkt tycker jag. Jag tar däremot en snus emellanåt men suget efter att ha en cigg i käften är borta och det är så underbart! Jag har inga problem med att andra röker i närheten av mig heller. (Klappar mig själv på axeln).


Kommentarer
Postat av: Doris

Grattis till att ha lyckats så bra med rökstoppet !

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2010-05-01 @ 03:04:20
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback