Blogawards

Näe jag fick ingen inbjudan till Blogawards i år heller. Ni som inte vet vad det innebär kan läsa här. Alla får panik för dom vet inte vad dom ska ha på sig eller också bokar dom både frisör, manikyr, pedikyr, vampyr och fan och hans moster långt i förväg.

Hade jag fått inbjudan hade jag haft detta på mig.




Kortet är taget den 20 januari i år och byxorna är fortfarande för långa men ni ser ju hur jag har fixat det va? Precis, strax under tuttarna sitter dom. Dom har visserligen ett stort hål mellan benen men jag får la tänka mig för och inte sära på benen under hela kvällen. T-shirten har jag fått klorinfläckar på men med byxorna över så syns det inte. Marvinluvtröjan är snart urtvättad men den är skön och man ska ha på sig det man trivs i va? Precis. Så jag kommer inte ha några som helst problem den dagen jag får en inbjudan till blogawards, år 2023 eller nåt.



Kommentarer
Postat av: Karin

:D

Du kommer att klara dig fint 2023 ! ;)

Du är så jävla rolig !

Skulle gärna bli vald till Blogawards, men skullle nog åka dit i ungefär den där outfiten.

Inte skulle jag fundera mycket över pedikyr eller vampyr heller.

Frisyren däremot skulle jag nog göra något åt. - Det är hårkris nu... ( Har inte varit till frissan sedan i april... :D )

Annars skulle jag klara mig fint, ända tills de börjar ta bilder eller filmar.... - Då skulle jag skita på mig, och lik Askungen bli tvungen att lämna balen. :D

2010-08-21 @ 19:12:32
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback