Inget invärtes fel

Så är man äntligen hemma från vårdcentralen då, det tog ju bara 2 timmar. Den kvinnliga läkaren klämde och vred mig höger handled och skickade remiss till röntgen. Hon tittade i vänster öra och konstaterade att hon inget såg för att det var för mycket vax. Hon bad mig att lägga mig ner, ta upp armarna rakt fram, bad mig peta mig på näsan med pekfingret och blunda, samma med andra fingret, perfekt, blodtrycket var perfekt, lungorna likaså. Fick ställa mig upp, sträcka ut armarna och blunda, gå till henne och kände mig lite som en människa i en animerad film där folk går i sömnen på exakt samma sätt.

En annan människa kom in och sa att röntgen nu tog emot mig, jag hastade dit, satt i 10 minuter trots att det inte syntes en enda människa i väntrummet. 3 plåtar och ute igen, gick tillbaka till vårdcentralen och fick vänta lite i ett rum där jag fick för mig var ett barnrum, vet inte varför.

Väggdekaration



Någon hade haft kul



Den här Ulla verkar vara väldigt grabbig




En halvtimme senare kom en sköterska och bad mig ta av mig på överkroppen. Hade det inte varit för att hon var strax över 60 så hade jag sagt:

-Om du visar dina först.

En EKG-maskin rullades in och tjoflöjt vad kallt det blev när hon satte på lapparna lite här och var. 2 minuter senare var även det över och ett stick i fingret fick jag också.



Antagligen så är det virrvarret i örat som gjort att mitt huvud snurrar lite svagt men det kan även vara det onda i nacken, är det inte bättre nästa vecka så ska jag komma tillbaka. Tack och lov har jag frikort!


Kommentarer
Postat av: Catrin

Skönt att det inte var något allvarligt. Har tänkt på dig. Kram

2010-08-06 @ 14:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback