Jävla kräk det finns!

Gång på gång förundras jag över människors grymhet mot oskyldiga och försvarslösa. Och eftersom jag har katter själv så blir jag ännu mer förbannad hur folk kan vara så fruktansvärt hjärt och hjärnlösa när dom begraver levande katter i skogen för att dö.

Flisan, Moa och Sara är tre katter som blev hittade i skogen efter att ett par var ute för att leta efter kantareller.

Tina Karlsson blev kontaktad av svampplockarna och har nu tagit hand om dom sedan dess och kommer att göra det tills hon hittar ett hem åt dessa små långhåriga sötnosar.

Det kommer nog ta lite tid innan dom kommer att kunna lita på folk igen med all rätt.

Bilden är tagen från samma sida som artikeln


Kommentarer
Postat av: pezze

jävla pucko dom e :(

har själv två st gosiga omysiga katter så.. jag blir chockad...

blev skitledsen då jag såg en smygfilmade klipp på hotmails hemsida då den visade en äldre kvinna/tant tog en rejäl grepp om kattens nacke o slängde den i en halvstor soptunna med lock på ..en sån man ställer utanför sin egen villa!!! :( grrr

vad fan e det som pågår i deras skalle?!?!?

Postat av: Frogprincess

Har de en honkatt hemma så kanske de skulle överväga att kastrera henne så de slipper släpa ut kattungarna i skogen. Hur idiot är man om man begraver dem levande? De ser ju dessutom ganska så stora ut på bilden, så de måste ju gullat ett tag med dem innan de tröttnade.

Nä, hoppas att kissarna kommer till riktigt fina hem och blir bortskämda till max!

2010-08-30 @ 12:16:56
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Åsa

Det är nog tyvärr inget ovanligt att folk slänger ut kattungar i skogen. Den här lilla (http://www.grotting.blogg.se/2010/august/en-ny-familjemedlem.html) hittade min sambo mitt ute i skogen i höstas. Då var hon 7-8 veckor gammal, uttorkad och väldigt undernärd.

Nu är hon snart 7 månader gammal, frisk, busig, gosig och fullkomligt mattokig och vi är så tacksamma att vi fick möjlighet att ta hand om henne! Hon förgyller verkligen vardagen!

2011-02-01 @ 13:48:06
URL: http://grotting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback