Mitt nya smalare liv har börjat

Jag är glad att jag har en cykel, en cykel som går lätt så man slipper trampa som en idiot för att komma nån vart. Idag tog jag mig till andra sidan stan för att handla lite nyttigheter på Netto. Jag blundade inte när jag gick förbi läsken eller heller inte när jag gick förbi hyllorna med godis, jag ägnade dom inte en blick fast jag visste att dom var där. Jag gick istället för att plocka ner morötter, en avocado, grönsaksbuljong, potatis och 1 liter mjölk.

 

När jag slutade att röka tog jag det på största allvar och har varit rökfri i 8.5 månad sånär som på ett enda bloss i fyllan, men ETT liksom. Bra gjort, bra gjort. Nu är det viktnedgången som ska tas på allvar. Jag tror varken på att svälta sig, ta till massa pulverdieter och skit för det håller man ju inte på med hela livet eller hur? Då lär man gå upp lika mycket igen när man väl börjar äta vanlig mat. Näe därför kommer jag bara sluta med godis, läsk och motionera. Eftersom mina fötter är som dom är så är jag jävligt glad över att ha cykel för det är den som kommer vara mitt verktyg.

 

Jag kommer att belöna mig med nån liten godisbit någon dag på helgen men inte varje dag som det nästan var förut. Det gäller att få bort mer kalorier än det som kommer in så nu kommer jag cykla tills vintern är här.

 

Soppa står på menyn idag. För första gången i hela mitt liv ska jag göra soppa! Snart 41 år och aldrig gjort en soppa tänker ni, precis sån är jag men nu jävlar. Köttfärs och morötter ska i, löken är möglig och det såg jag nu så nån lök blir det inte. Jag återkommer senare med betyg.

 

 


Kommentarer
Postat av: Doris

Lycka till med ditt nya liv !

Sköt om dig !

Kramar, Doris

2010-08-18 @ 08:18:59
URL: http://blogg.passagen.se/doje

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback