Senil eller bara välfylld?

Jag har varit i tvättstugan, eftersom jag sitter en timme i tvättstugan för att jag inte orkar gå upp och ner flera gånger. Ingen ljudbok i sikte så jag tog en bok ur en låda. Läste lite och nej denna känder jag ju inte igen, vad kul!

När jag hade läst 2 sidor så kände jag igen alltihop, jaha denna hade jag redan läst. "Anhörig" av Katerina Janouch.
Jag är antagligen antingen senil eller bara välfylld. Ja att jag har läst så pass många böcker i mina dar att jag inte minns böckerna efter några rader. Så där satt jag och läste en bok jag minns mycket väl, det är ungefär som att skrapa en trisslott som redan innan var skrapad och ingen vinst var på denna gång heller. Lite så kändes det faktiskt.

Men den är bra så ni som inte läst den, läs den! Ninaninaninannaninaninanina ninanininanananinannananina, dagens boktips!

Ja jag vet att jag inte hade behövt skriva vad det var för bok däruppe men nu skrev jag det innan jag kom på idén att även sätta i en bild på boken och en bild är bra i ett blogginlägg och jag orkar inte radera det jag hade skrivit däruppe så ni får hålla tillgodo med dubbelt upp. Halshugg mig inte bara för det liksom. Gött däh!

 

 


Kommentarer
Postat av: Kate http://kategundersental.blogg.se

Vill du bli dagens blogg ?! Ikväll väljer jag en vinnare ! Vinnaren blir länkad i nästa inlägg ! skriv en kommentar om att du är med bara ;) Lycka Tilll <3



2010-08-20 @ 18:05:36
URL: http://kategundersental.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback