Utgång imorgon

Idag pissar det ner och risken finns att ölen blir utspätt med regnvatten om man sitter på uteserveringen så därför blir det utgång imorgon istället men med min otur så kommer det säkert vara hagel och drivis istället. Tjejerna blir snyggare också när deras smink inte sitter flera centimeter från stället som det var tänkt från början. Det är ungefär som när man tar med nån hem och man vaknar och skriker i högan sky för att tjejerna inte ser ut som kvällen innan.

Nu finns det i och för sig inte många flator i min ålder i den här hålan men ändå. Man behöver ju faktiskt inte vara flata för att få kyssa mig, fråga hånglet. Jo hon har ett namn men det avslöjar jag inte.

Jag blev faktiskt paff för några veckor sen då jag upptäckte att Mariestad 7.2 är borta ur sortimentet, dom har ändrat det till Old ox 6.9 istället! Kan ni tänka er liksom, bara ta bort min favoritöl sådär men det hade tydligen skett för några år sen. Jag som inte hade köpt öl på lika många år visste inte detta lixom, det går till och med att köpa den där Old ox ute nu med 6.9, inte illa. Kostar i och för sig därefter men ändå.

Utgång imorgon alltså. Bäst att kolla över den rutiga kråsblusen och den randiga kjolen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback