Vårdcentralen

Jag som hade oroat mig för att jag inte skulle vakna när mobilen skulle väcka mig för att vårdcentralen skulle ringa mig. Inatt ställde jag klockan på 8.15 då vårdcentralen skulle ringa mig 5 minuter senare. 8.10 vaknade jag imorse av att min blåsa var sprängfylld. 8.16 ringde dom från vårdcentralen och då märkte jag att jag knappt hörde nåt.

Eftersom det är så många åkommor som jag vill söka för men att då yrseln var borta sökte jag bara för handleden. Fick en tid och märkte sen att jag hade massa blöt vax i vänster öra, tog bort det men hörde lika illa för det.

Jag ringde vårdcentralen igen och dom ringde upp 2 minuter senare. Det samtalet var nog ett av dom mest förvirrade människan varit med om i sin karriär som sköterska eller telefonist. Jag berättade om att jag varit sjuk, domningar i vänster hand, vax i örat, yrseln, huvudvärken och den stela nacken. Hon frågade mig om och om igen om det stämde så som hon skrivit ner och eftersom jag hör så dåligt på det örat jag hade mobilen i så stämde inte hälften förrän tjugo minuter senare. Hon får nog lägga till förvirrad på det där pappret också.

Nu till det mest oroväckande. Det är alltså samma läkare som ska se över min handled som resten av kroppen. Brukar det inte vara så att läkare specialiserar sig på nån kroppsdel? Det här kan ju bli hur spännande som helst.

Jag fick en tid 10.30 så det är dags att sätta lite fart, om jag hittar ut från badrummet vill säga.

Adios.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback