Vem är den skyldige?

Hela dagen har jag haft nåt som känns som om någon har haft ner ett rivjärn och upp i halsen på mig. Känns lite som när jag rökade och hade rökt extra mycket när jag festade (då man fick röka inne på krogar). Nu har jag ju faktiskt varit rökfri i exakt 9 månader idag faktiskt! Japp, ryggdunk och applåder till mig, presenter i form av ny dator, mobil, bil och massa pengar kan lämnas här.

Jag undrar bara, vem körde ner rivjärnet i halsen på mig? Jag var på krogen i lördags japp, jag vet att jag gav 3 stycken personer varsin puss, när man är onykter spelar det ingen roll vad personen har för kön på sina läppar så det slank med en kille också japp.

Tänk om det inte försvinner och jag får åka till akuten med detta och läkaren frågar om jag haft oralsex, vad säger jag då? Att det manliga könsorganet är det fulaste gud någonsin skapat? Att jag slutade med såna dumheter för 5 år sen? Att min sinnesförvirring var över och jag slutade upp med att snaska kotte? Ja varför inte, jag är ju Sune...the girl, jag kan säga såna grejer i tron om att alla har samma humor som jag. Kan säga att jag har fått erfara att så inte är fallet alla gånger.


Kommentarer
Postat av: emmelist

förlåt sune !!! :) slumpade bara ut vinnare. sorry sorry !:/ jag är en kass människa :D



Men fan alltså vad duktig du är! som du kanske vet är jag fan inte lika duktig. blev lite mer än tre månader för min del :P

2010-09-01 @ 07:56:06
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: nathalie

börja blogga på nattstad ist! du tjänar pengar på varje blogginlägg som visas för den som tittar, för varje värvning och reklam du lägger in på bloggen! pengar kommer snabbt och enkelt, jag är supernöjd med det! :)



http://www.nattstad.se/blogga?r=665618 , klicka på länken för att registrera dig :) kram!

2010-09-01 @ 09:11:22
URL: http://nattstad.se/nnathaliethor
Postat av: JESSI FOX - NY TÄVLING IGÅNG!

hahahah JA SUNE! Hon var så jävla snygg att jag var tvungen o dubbelklicka.. men don't worry, du får ha henne aldelles för dig själv.

2010-09-01 @ 09:37:13
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Anette

Hmm, varför helt enkelt inte bara säga NEJ om nu doktorn skulle fråga om du haft oralsex??? ;)

2010-09-01 @ 12:32:50
Postat av: Sune...the girl

Sv: Anette, asså..detta är en sk humorblogg. Hur kul skulle det vara då? ;)

2010-09-01 @ 12:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback