Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan heter temat för dagen.

Den här veckan hoppas jag ska förändra hela mitt liv. Idag får gärna någon från Svenska spel ringa och meddela att dom hade gjort fel på Stryktipset för fyra veckor sen och jag bli ensam vinnare som innebär att jag är ägare till 84 miljoner eller nåt, annars får jag fortsätta att ha en skrattretande summa på kontot.

Den här veckan får gärna snyggBirgitta ringa och berätta att min praktik börjar direkt efter nyår eller att hon vill ha en dejt med mig, det är antingen eller.

Den här veckan hoppas jag att alla mina kilon rasar, ja alla på en gång så att jag kan visa upp mig och ingen känner igen mig, helst ska pattlyft, fettsugning och slimning ingå.

Den här veckan får gärna en snygg flata ringa på min dörr och säga att hon spanat in mig länge och undrar om hon får komma in, inte så troligt men min fantasi har inga gränser.

Den här veckan får gärna någon komma på hur jag ska få friska och fungerande fötter och helst ska dom funka samma dag också så att jag kan ta en promenad kommunen runt eller nåt.

Ja jag vet, veckan kommer antagligen bli likadan som dom andra veckorna som gått på det här året men hey drömmar har vi alla eller hur? Precis!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback