Dag 16 - min första kyss

Man har ju lyssnat på sina kompisars berättelser när det gäller den första kyssen och hur mysigt och romantiskt det har varit.

Detta var i femman då jag var 11 år och vi hade "hemmadisco" hos en polare och när man är 11 är det väldigt oskyldigt och ganska äckligt egentligen. Vi satt och gjorde "snurra flaskan" då man skulle göra som man blev tillsagd. Flaskan pekade på mig och fick då uppdraget att ta med mig en klasskompis in i sovrummet och kyssa honom. Han och jag tittade på varandra, gick motvilligt in i det där sovrummet som vi inte fick komma ut ur på en minut. Vi stod där mitt emot varandra och sa inte ett skit. Först trodde jag inte att det skulle hända nåt men sen tog han tag i min nacke, stoppade in sin tunga i min mun, vispade runt lite och sen var det typ över.

Det där mysiga och romantiska kände inte jag av i alla fall. Det var inga änglar som spelade över våra huvuden, inget pirr i magen, nej då, jag hade fullt sjå med att inte kvävas typ. Han torkade av sin mun med tröjärmen sen gick vi ut.

Ja det var min första kyss det.


Kommentarer
Postat av: Linda

Hahaha, vad roligt.

Min första kyss va super hypad. Det va bestämt sen länge att jag o Daniel (japp jag minns hans namn)skulle mötas i buskarna för att göra detta. Han va året äldre o vansinnigt erfaren....

Jag gick i trean...

Hela gården visste om det o alla stod i en ring runt busken där vi satt. Jag hade övat massor på min egen hand så jag va övertygad om att jag hade stenkoll.

Sen hände det som inte fick hända.

Min tunga krockade med hans tänder o allt blev väldigt pinsamt. Men erfaren som han va så styrde han upp det.

Inga änglar men en jävla massa ungar som hurrade på =)

2010-12-16 @ 10:16:41
URL: http://www.metrobloggen.se/psykfall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback