Dagen då kanske allt rasar

Nu för tiden tycker man ju att alla arbetsgivare skulle tycka det vore hemskt mycket bättre att få in alla ansökningar på ett jobb via mail? Inte alla tycker det, det finns fortfarande arbetsgivare som hellre sprättar brev, skär sig på pappret och det gör så där satans ont, det hade aldrig hänt om han nu hade bett om att fått det via datorn, via mail, läsa på en skärm men nej då, han vill pinas.

Du skriver en ansökan i sista sekund, du blir nöjd och ska skriva ut men sen kommer paniken. Bläckpatronerna i skrivaren är slut eller du måste ha röntgensyn för att se att det faktiskt står nåt med något svagt på. Ska du då springa ut på stan, leta järnet överallt och upptäcka att just den patronen du ska ha är slut. Du river dig i ansiktet, du sliter ditt hår, du sätter dig ner och gråter en skvätt eller två. 

Du skulle ha tänkt till innan. Istället för att armbåga dig fram överallt bland hela Sveriges invånare så skulle du ha köpt bläckpatroner över nätet, ja inte bara en patron utan flera förstås annars kommer du ha samma dilemma igen nästa gång. Att handla online på nätet är nåt som alla gör eller åtminstone har provat på någon gång och har du inte gjort det så gör det. Att skicka via Schenker tex krävs det att man skriver ut en orderlapp, så skaffa dig bläckpatroner i tid!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback