Favorit i repris

När jag skulle gå till AF för att fylla i en blankett om att jag idag går över från A-kassa till Aktivitetsstöd gick jag som vanligt förbi ICA. Jag fick syn på denna skylt utanför.


Hungrig som jag var gick jag naturligtvis in. AF fick vänta. Jag skevade iväg till charken och fick syn på detta.

 

Jag tog en sån liten sketen tallrik, tog allt i en tugga. Det var för mig en aptitretare. Jag tittade på kallskänkan framför mig, tittade mig omkring. Såg mest snåla pensionärer som moffade och åt som om det gällde livet. Just då vände sig kallskänkan om. Sune från helvetet flyger i mig. Jag tog tag i brickan med smörgåstårtan, just då vände sig kärringen framför mig om och hann vråla "VA GÖÖÖ.." jag spände ögonen i henne, visade tänderna och saliven som rann ur min käft, smörgåstårta blandat med snussubstanser. Hon skrek till och jag sprang.

 

Folk drog mig i jackan för att försöka stoppa min framfart, med ena handen under brickan sprang jag vant mellan hyllorna. Fick tag på ett paket Ballerinakex, slet upp den och kastar kex efter mig, välte ner brödlimpor, öppnade en äggkartong, log och kastade hej vilt på dom som försökde att ta brickan ifrån mig. Mina ögon har nu ändrat färg, från mörkblå till mörkröda som blänkte likt två ficklampor. Nån slängde sig handlöst på min ena fot, jag harklade mig, spottade och träffade en snusloska på denna någon som nu hade en brun prick i pannan. Jag skrattade och vrålade "Are you from India?!"

Sparkade till människan så han flög och krossade glaset som omger dom olika salladerna i charken. Såg honom hamna med fejjan rakt ner i räksalladen och jag skrattade hysteriskt.

Jag sprang förbi kylavdelningen, slet åt mig flytande margarin, hällde över hela golvet så folk halkade och skrek till.

 

Min framfart fortsatte förbi godiset, slet till mig en påse Non Stop och kastade även det på golvet. Folk kom från alla håll, skrek och hade sig.

Med brickan fortfarande i min ena hand var jag nu framme vid kassan. Jag vrålade "DET BRINNER FÖR FAN..UUUUT!" Folket slängde sig handlöst ut. Kassörskan tittade på mig och tänkte säga nåt. Jag tog en kundkorg och slängde över huvudet på henne. Tittade på henne mellan gliporna i korgen och väste "Skriv upp smörgåstårtan på Fredrik Reinfeldt!" Skrattade så dubbelhakorna dallrade värre än vanligt och jag sprang hem. Efter mig var det bara en fartrand.

 

Detta tänkte jag när jag stod där och tuggade i mig den sketna mängden smörgåstårta i den lika sketna tallriken. Men hey det är tanken som räknas va?

 


Kommentarer
Postat av: lotski

Jag skratta så jag grät!!!!!

2010-12-16 @ 13:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback