Poppis hos en del (läs Ewa)

Jag skulle vara hemma idag, jag skulle titta på Idol och se när Minnah åkte ut idag men det ändrade sig snabbt. Ewa smsade mig och frågade (läs krävde) att jag skulle med ut på krogen idag. Idag är det vrålapornas kväll (läs karaoke). Jag som bestämt att jag inte ska ut före jul för att jag inga pengar har och för dom pengarna jag inte har ska jag köpa julklappar. Ewa tyckte det skulle vara så kul om jag följde med för att jag vart så skettrist och tackat nej flera helger i rad nu (läs många). Jag fick betala inträdet själv (läs 50 kr) men hon kunde köpa alkohol åt mig bara jag följde med. Det skulle komma lite nytt folk till henne på förfest (läs nytt folk när vi är nyktra men jättepolare när vi är fulla på krogen). Så okej då, jag får väl följa med då för fan.

Vi gick till systemet och jag fick bestämma själv vad jag skulle dricka, woho, 2 liter Vodka, en back öl, 4 liter vin och 5 cider. Ja hon knorrade lite över summan men har hon lovat så har hon liksom. Tack för det Ewa. Jag kan ha överdrivit i den förrförra meningen där det innehöll alkohol men jag säger inte att det är så men bara att jag KAN ha gjort det. Det avslöjar jag imorgon eller inte då jag inte ens kommer ur sängen.

Så rösta nu på JAY ikväll för även om ni tror att han sitter säker så rösta för att alla andra kommer tänka likadant i såfall. Ha en underbar fredag alla! Det ska jag ha, tror jag.





Kommentarer
Postat av: pezze

sv från mitt blogg:

ahhh... så det går inteo högerklicka inne hos mitt blogg.. hmm måste då ha skyddat den helt omedveten!!! :P-- samma med ditt blogg då jag vill lägga ditt bloggadress blav bokmärket så!!!! ;/



men så du har skrivit omdet.. hmm måste ha missat det..

ska leta efter den ibland textdjungeln!!!! ;)

festa coolt nu o akta rösten(så vida du inte vill ha mörk hes whiskey röst)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback