Stryk ska dom få!

Ja men godmorgon, näe kanske inte godmorgon, jag vaknade för en timme sen men det är först nu som jag håller på att vakna till liv.

Igår var det sol och jättevackert ute, idag är det inte så fint längre, det snöar och är mulet, jag vill inte ha mer snö! Då kommer det ligga kvar till midsommar och vi får hoppa små grodorna i snömodd och skit med graningestövlar och bäveroveraller. Det är ju inget kul alls om ni frågar mig liksom.

Efter att jag fick nya tapeter i sovrummet passade inte mina gamla gardiner helt plötsligt, jo dom passade på stången men inte in till dom nya tapeterna. Så jag tvättade ett par andra igår och idag ska dom få lite stryk och sen hängas upp för allmän beskådan. Är dom för långa så klipper jag av dom och tejpar nedtill, jag och syslöjd hör inte ihop, jag var mer tjejen bland alla killar i träslöjden, där trivdes jag bättre sen har jag ju även gått verkstadsteknik och gjort lite saker till mitt hem.

 



En stegpall gjorde jag någongång i mitten av 90-talet på något som hette AMI, där arbetslösa fick prova på lite av varje och sen kanske bestämma en inriktning.

 

En skohylla jag gjort allt på utom dom där "spikarna", annars har jag svetsat, sågat, slipat, sågat allt smideskit och lött ihop skiten. Den var rolig att göra måste jag säga. Detta gjorde jag på verkstadstekniska som Lernia hade.

 

Ett bag in boxställ, mycket skulle sågas isär, vridas, hamras (min öronläkare sa att jag kunde bli döv enbart om jag blev plåtslagare) detta lät högt i mina öron men fint blev det. Jag har lött ihop det men jag tror inte att jag använt den en enda gång, jag är ingen bag in boxdrickare. Detta gjorde jag också i verkstaden där Lernia var "arbetsgivare".

Jag har även gett bort ett vinställ till mina föräldrar, eller ja, för en flaska med en ring runt och en kedja till stället så flaskan inte ska åka ner och krascha, man behöver alltså inte ta bort flaskan ur stället utan hälla direkt från den, det är där kedjan och ringen spelar in. Ja så lite händig är jag allt, ja i allafall på slöjdsidan då, i syslöjden i högstadiet tog jag sönder 5 symaskinsnålar på en dag, dom gick av! Jag har nog rekordet än på den skolan tror jag.

Men nu, stryka gardiner!

 

 


Kommentarer
Postat av: Doris

Tjusiga saker du har gjort !

Kram

2010-12-12 @ 17:28:50
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback