ÄNTLIGEN

Nu har det äntligen slutat att snöa, plogarna är i högvarv och tack och lov hörde jag inte ambulans eller brandbilen en enda gång igår, det är ovanligt. Det har varit snökaos, ÄR snökaos, kommer att vara snökaos ett tag till men vi får hoppas att det var den sista snön som kom nu vilket jag i och för sig inte tror men man kan alltid hoppas. Ingenting funkar när det blir så här. Tåg, bussar och bilar, det spelar liksom ingen roll, det krånglar överallt.

Inom idrotten är det som bekant väldigt få som går ut med sin homosexualitet, varför vet jag inte. Är dom rädda för att bli petade ur laget eller att killarna skulle tycka det är olustig att duscha med en bög? Inte ens den fjolligaste idrottsmannen Johnny Weir har gått ut med sin sexuella läggning då han själv använder sig av frasen "Jag är Johnny Weir, ingen sexuell läggning. Jag gillar inte att man gör spektakel av såna saker". Lasse Anrell tycker att hela karln är ett spektakel.

Marcus Hellner vann ju som bekant ett OS-guld inatt och normannen Petter Northugs stav gick av och skyller det på guldmedaljören Hellner. Nu kollade jag på klippet och ingen har kommenterat att Hellner faktiskt tog tag i Northugs stav, får man göra så? Jag kan inget om skidor det är därför jag frågar. Någonting säger mig att man inte får det men det är ju jag det.



Kommentarer
Postat av: Sven

Skäp!

2010-02-21 @ 13:46:19
Postat av: Sune...the girl

Sv till Sven: Ett enda ord skrev du och det var felstavat om nu inte Skäp är nåt finskt ord för det är ju där du bor.

2010-02-21 @ 13:49:45
Postat av: Hillevi

Han har nog ett eget språk, som bara han kan...

Ska ju komma in mer snö imorgon och ev på tisdag också.

2010-02-21 @ 15:24:46
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Magnus

Har ingen aning om vem du är, men hittade till din blogg från Lasse Anrells tafatta artikel i Aftonbladet. Ville bara skicka en kommentar ang. att Hellner tog tag i Norrbaggens stav. Det är tillåtet eftersom Hellner hade bättre skidor än norrmannen och gled ikapp honom i spåret. Istället för att byta spår och glida förbi honom, valde Hellner att putta på norrmannen, alltså ge honom av sin egen fart för att inte glida på honom. Eftersom Hellner inte hindrar Northug, snarare tvärt om, är det alltså tillåtet.

2010-02-21 @ 16:49:22
Postat av: Sune...the girl

Sv till Magnus: Jahaaa.. jag tänkte att det kanske var att han bromsade norrmannen genom att ta tag i staven, man brukar ju tappa fart om nån tar tag i en liksom men nu förstår jag. Tack för svar!

2010-02-21 @ 16:51:16
Postat av: Lillkungen

Har skrivit ett inlägg om homosexuella idrottsutövare genom historien... Ganska intressant läsning. Också en kommentar på Anrells krönika om Johnny Weir...

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.14098899

2010-02-22 @ 20:06:47
URL: http://www.metrobloggen.se/alienbloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback