Besökare med Chromewebläsare

Jag fick idag ett tips av AbsolutJohan, eller ja ett tips som han trodde att jag gjorde fel på när jag skrev, nämligen att jag har stor bokstav i varje ord. Jag förstod inte vad han menade för så jävla kass på att skriva är jag liksom inte. Sen kom han på att det nog var för att han har Chromewebläsare för i Explorer ser det normalt ut, så om nån av er har webläsaren Chrome så kanske ni ser likadant som Johan gör och har förbannat er på att jag skriver som en potta med bajs men nu vet ni alltså.

Här skulle jag lägga in en nakenbild på mig sa Johan eller näe det var jag som sa det och det var då Johan blockade mig överallt, bytte adress, efternamn, kastade sig ut över ett stup, typ. Näe då så var det inte men ni har tur idag också, jag har inga nakenkort på mig *140 besökare pustade just ut*.

Jag är ett stort fan av must i alla former och julmusten försvann strax efter nyår här och jag har längtat som en tok på att påskmusten ska komma och idag mina vänner, IDAG såg jag den på Netto, åh fy fan vad gott, jag köpte en 4-pack 1.5liters påskmust och den var dessutom gratis då människan helt och hållet hade glömt att slå in den. Tack för det!

Bättre så här Johan? ;)




Kommentarer
Postat av: Addicted to Julmust

Vad märkligt. Jag har också Chrome och på din startsida har jag samma problem med stora bokstäver som Johan, men när jag går in på ett specifikt inlägg för att kommentera då ser inlägget helt plötsligt normalt ut.

Vilken påskmust-sort var det du fick tag i redan nu?

2010-02-20 @ 15:35:52
URL: http://addictedtojulmust.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback