Blandade känslor

Marcus Birro kallar Tony Irving för ett rövhål och att han är falsk samtidigt som han säger att han är en dålig förlorare. Blandade känslor alltså. Han var glad över att få ta av sig dom där löjliga skorna och den löjliga bögskjortan men skjortan var röd, är man bög om man har en röd skjorta som man? Som sagt, han säger i klippet att det är han själv som gett sig in i detta så då får man nog leken tåla men jag kan hålla med om Tony lite, han har vart orättvis mot många av dom och favoriserat andra som verkligen inte kan dansa.

Se resten av klippet HÄR


Kommentarer
Postat av: zxvs

Han säger inte att han är en dålig förlorare. Röda skjortor är fula på alla människor. De enda som kommer undan med sånt är country & western-sångare som förresten alla verkar ha problem med sin manlighet, förmodligen är de bögar allihop men vågar inte erkänna det.

2010-02-13 @ 03:00:30
Postat av: Bettan

Lyssnade på TV:klippet, det är ju för sorgligt som han pratar! Han skyller ju ifrån sej hela tiden och angreppet på Tony var under all kritik!

Svenska folket röstade ju ut honom, så det är inte många som vill se honom vidare i programmet.

Ledsen, det blev ingen rolig kommentar, men jag kan inte författa någon just nu!

2010-02-13 @ 06:05:10
Postat av: Eva

Det var den sämsta förlorare jag någonsin hört. Hans löjliga uttalanden om löliga skor , bögskjorta och domaren är ett rövhål bekräftar bara hur dum i huvudet han är. Hoppas slippa se honom i tv mer.

2010-02-13 @ 12:46:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback