Fredag igen

Om du hade sett 12 meter höga höbalar i en stor fyrkant, hur hade du då reagerat? Klart man går dit och tittar? Står det sen så i 4 år och ingen klagar över det gör det väl inte så mycket att det är ett hus bakom allt det där? Lagen säger annorlunda. Bonden är tvungen att riva sitt "slott" som han så smart hade byggt svart.

Idag är det fredag och det innebär ännu en kväll med Let´s dance. Marcus Birro som förövrigt ska bli pappa igen (håller tummarna) har ju blivit bättre på att dansa men det verkar ju inte gälla när tittarna röstar (tänker på Agneta Sjödin som åkte ut förra fredagen).

Imorgon är det också Melodifestivalen med Dolph Lundgren som programledare, får väl se hur det blir, undrar vad dom överhuvudtaget tänkte på när dom frågade honom för det här jobbet. Har han humor? Kan han bräda Petra Mede och Lena PH i humor på scen? Det återstår att se, hans familj hölls nyss som gisslan efter ett inbrott och Dolph själv var inte hemma men skickade torpeder efter inbrottstjuvarna men hittade dom tyvärr inte.

Idag ska jag till Arbetsförmedlingen på nåt jobbcoachtjofräs står det i mina papper. Får väl gå dit och se vad dom har att säga och erbjuda. Solen skiner iallafall och det är ju positivt!


Kommentarer
Postat av: Emmelist

haha fan vilken smart bonde :D



HAHAHA ja antingen ett sånt samtal eller att du fotar!!! HA ALLTID MOBILEN LADDAD!!!!!

2010-02-05 @ 11:44:17
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Mad

Gah, arbetsförnedringen är fan botten. Jag gör vad som helst för att slippa dom (sökt över 200 jobb nu)!

2010-02-05 @ 13:37:27
URL: http://auroranebulosa.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback