När ska jag kunna göra nåt åt min ekonomi?

Paniken är här, mina räkningar hopar sig, kan inte betala. Jag har gått upp mycket i vikt, jag kan inte gå långa rundor för mina onda fötter, jag skulle behöva inlägg i skorna, för det behövs pengar både till resan dit och hem som ligger i en annan stad, sjukhusetbesöket kostar. Jag måste komma till öronläkaren, det kostar pengar, jag måste ta mig till en annan stad för att komma till sömnenheten, dagen efter måste jag återlämna apparaten jag dagen innan fick låna över natten för att kunna registrera min sömn. Mina utslag på kroppen ger inte med sig, jag måste därför ha mer salva, det kostar pengar, jag är säker på att det är min inre stress över min situation som gör att kroppen reagerar som den gör. Jag söker jobb som jag tror att min rygg klarar av men får inget tillbaka eller tack för visat intresse. Det tär också på mig, att inte känna sig behövd. Jag skulle vara glad över 2000 kr mer i månaden för då kanske jag skulle kunna unna mig nåt litet iallafall, som det är nu kan jag inte ens köpa mig ett par strumpor utan att det svider i ekonomin. Det suger getpung det här. Jag har ställt mig i kö på en mindre lägenhet men det är inte heller lätt att få tag på. När ska jag få vara riktigt glad när pengarna kommer in på kontot? Det är jag inte nu för jag vet att det inte blir bättre den här månaden heller. Det tär förbannat mycket på mig. Att bara ta sig in till centrum är ett problem, jag har ont och värre är det i det här väglaget. Min vikt har gjort att mina fötter tar stryk. Jag vill verkligen kunna gå ner i vikt men eftersom jag bara har råd att äta en gång om dagen så är kroppen inställd på svält så därför går jag inte ner i vikt heller. Jag fantiserar och jag drömmer om att vinna pengar, fantasi har jag iallafall och utan den hade jag brutit ihop men utan pengar kan man inte spela för att ha chansen att vinna heller. Jag sitter fast i min lägenhet och kan inte göra ett skit åt det. Jag vet att jag inte är ensam om att ha en icke nämnvärd ekonomi men just nu är detta inget liv, det är en överlevnad för mig själv. Tack och lov bor jag själv för jag hade aldrig haft råd att ha min vuxna dotter här.
Nu ska jag gå och lägga mig och det enda jag kommer tänka på är när/om jag någongång får lite extrapengar..vad jag ska köpa först, nåt extra i matväg blir det iallafall för jag är rätt trött på ris/pasta.
Godnatt.


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Vet inte vad jag ska skriva. Allt låter så futtigt eller pretto. Fattar inte att du inte kan få hjälp, åtminstone med dina sjukhus/medicinkostnader...

2010-02-10 @ 08:22:29
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Tanja

Know the feeling. Absolut inte exakt samma känsla. Inre stressen av att aldrig har pengar över till något, knappt räkningar. Viktproblemen. Hatat skiten. Du har säkert redan tänkt tanken men säger det iaf, ladda ner något program från nätet GRATIS, gör de övningar din rygg och dina fötter klarar av. Finns säkert något som skulle passa dej perfekt! Få tummen ur och verkligen GÖR dom! Jag står hemma själv och hoppar å studsar å ser säkert ut som en jävla idiot, men jag gör det. Efteråt mår jag bättre. Prova?

2010-02-10 @ 09:16:36
Postat av: Peter

"Jag vill verkligen kunna gå ner i vikt men eftersom jag bara har råd att äta en gång om dagen så är kroppen inställd på svält så därför går jag inte ner i vikt heller."



Men om du äter mindre energi än du gör av med så kan det inte bara magiskt skapas mer energi. I så fall bör du anmäla dig för någon form av forskningsprojekt.



Du inser väl att du är den enda som kan göra något åt situationen? Jag vet att många klagar på regeringen och deras politik men poängen är att istället för att klaga vilket inte ger något så bör du ta tag i saken själv.



Istället för att klaga på att betygskraven i skolan är för höga så plugga mer. För kraven kommer inte sänkas och du kommer få IG. Även om alla är emot dig och inte hjälper så är lösningen att göra något åt det själv. Du kommer aldrig kunna övertyga alla om att hjälpa dig och regeringen att ge dig mer pengar.

2010-02-10 @ 19:10:51
Postat av: Sune...the girl

Sv till Peter: Har jag sagt att nån ska hjälpa mig? Jag bara säger att jag inga pengar har till nåt så att jag kan fixa min situation och med mina 3 arbetshinder är det inte så lätt att få ett jobb.

2010-02-10 @ 19:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback