Platta brösten

Idag ska jag iväg och platta brösten. Ni tjejer som varit med om mammografi vet vad jag pratar om, fy fan det gör ju skitont! Tur man inte har silikon, det skulle väl spricka om man klämde fast dom där.
Jag gjorde detta för 2 år sen då jag ringde själv för att jag och mitt ex hade upptäckt en knöl i mitt högra bröst. Det var inget skönt alls, kan dom inte komma på något bättre sätt? Jag gjorde även ett ultraljud sist för att vara säker på att det inte var något, otroligt att folk verkligen tänder på bröst när man ser hur dom ser ut inuti, ingen vacker syn (och där fick jag åtminstone 3 flator till att bli hetero och 78 killar till att bli bögar).
Sen ska jag vara fyllechaffis inatt. Min dotter och en kompis till henne ska iväg på nåt fjortisdisco i grannstaden och vill inte vänta på bussen som inte går förrän runt 5 på morgonen, då ställer mamsen upp, jag är ju ändå vaken vid 2 så varför inte. Hoppas bara att det är bra musik på radion så jag slipper att lyssna på Vikingarna på band eftersom jag lånar mina föräldrars bil. Däremellan ska jag ju kolla på lägenheten då, ska bli kul. Håll tummarna igen nu då.
Nu dags att knata ner till stationen och ta bussen till sjukhuset. Adios.


Kommentarer
Postat av: absolutjohan

Aj som fan om samma behandling fanns för oss killar.

2010-02-18 @ 11:46:26
URL: http://absolutjohan.se
Postat av: Frogprincess

Det låter inte jätteskönt.

jag närmar mig min första undersökning... bävar

2010-02-18 @ 12:47:24
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Hillevi

Ajaj, ja, snart dags för mig med. Hoppas det gick bra och att de inte "plattade" till något mer!?

Så det var idag du skulle titta på lägenheten (hrm,ska nog inte kommentera innan frukost), hoppas det gick bra. Kör försiktigt inatt.

2010-02-18 @ 17:13:31
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: - Jennifer -

Hej bloggisar!

Kika gärna in på min blogg och ställ en liten fråga angående min frågestund jag har just nu.

Pussis

2010-02-18 @ 17:37:15
URL: http://jennfs.blogg.se/
Postat av: Anette

Vet inte om det beror på storleken på bröna men jag tycket absolut inte att det gör ont, det drar lite i dem men mer är det ju inte, va skitnervig första gången och garvade åt mig själv när jag gick därifrån att jag varit så larvig :) Hoppas du överlevde ;)

Puss

2010-02-18 @ 18:17:39
Postat av: Sune...the girl

Sv till Anette: Jaa jag fick veta idag att det inte gör lika ont om man har stora bröst..så på dig kan det inte gjort särskilt ont ;) Puss

2010-02-18 @ 18:22:39
URL: http://tillganglig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback