Ulcerös Colit

Jag har ju som bekant för många Ulcerös Colit sedan 25 år tillbaka, det är kroniskt och obotligt. Jag måste ta tabletter för det livet ut. Nu läser jag något som jag aldrig fått höra förut, att vi med denna sjukdom precis som Crohns har större risk för att få blodpropp, det är ju uppiggande nyheter...eller inte. Varför har ingen upplyst oss om det förut? JAG har då aldrig hört det förut. Nu är det ju ännu viktigare att jag rör på mig. Pengar pengar pengar till inlägg i skorna eller ett promenadband vore ju inte fel nu då när jag får smått panik av att läsa sånt här. Hm. Läs själva HÄR


Kommentarer
Postat av: Emelie

Har samma sjukdom, lindras den av att man rör på sig eller är motionen för blodproppen? =)

2010-02-12 @ 14:25:08
URL: http://emeliemaria.blogg.se/
Postat av: mari

hej vad heter medicinen du tar dagligen?har själv en dotter med denna skit sjukdom ,och hon går inte på medicin,då det varit lugnt några år.Men har aldrig varit på tal att hon ska medicinera livet ut.Håller medicinen det i shack?har du det i skov?snälla svara .

2010-02-13 @ 08:19:16
Postat av: Sune...the girl

Sv till mari: Hej, den heter Salazopyrin heter medicinen och det finns nog flera grader av denna sjukdom skulle jag tro. JAG måste ta den dagligen för att inte vara dålig i magen. Slarvar jag så får jag fan för det genom att få diarréer och kramp i magen. Japp medicinen håller det i schack. Som sagt jag har det nog i skov eftersom det blir värre om jag inte tar medicinen.

2010-02-13 @ 09:49:27
Postat av: Sara

Har också denna skitsjukdom, har heller inte fått veta att vi har ökad risk för blodpropp inte heller att vi har ökad risk för Cancer, man får ta reda på saker själv om man vill veta något! Hade gott!!

2010-02-14 @ 22:11:50
URL: http://saras88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback