Yvonne Ryding och Carin Da Silva

"Elisabet Höglund, 65, Yvonne Ryding, 47, och Carin da Silva, 25, är programledare för TV4:s ”Förkväll”. Men Höglund har nu valt att lämna programmet efter att producenterna insisterat på att hon ska ta en time out. Hon hävdar att hon sparkats till förmån för da Silva.

– De ville föryngra programmet, säger Höglund till Nöjesbladet.

Hon valde att lämna jobbet omedelbart i stället för att jobba veckan ut som kanalen ville.

Hennes bild delas inte av de andra programledarna. När Nöjesbladet träffar dem direkt efter onsdagens sändning av ”Förkväll” är båda upprörda över kollegans utspel."

Mer kan ni läsa HÄR



Att Elisabeth Höglund är svår att jobba med är ingen nyhet, det är flera som har sagt. När hon jobbade på SVT krävde hon att få ett eget program "Det är inga höga krav tycker jag" lär hon ha sagt. Det är väl ett jävla högt krav eller? Det är nog så att hon inte klarar av att jobba med fler i ett program helt enkelt och som Carin Da Silva säger, hon har ju varit 65 sedan hon började så varför tror hon att hon fick sparken för hennes ålder, det är ju lätt att skylla på det.


Kommentarer
Postat av: Emmelist

hahahaha du är fan sjuk! :D

2010-02-11 @ 11:44:35
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Det har förvånat mig ändå sedan jag hörde att hon skulle vara med att hon tog jobbet, för som jag har fattat det är det väl mer av ett "ungdomsprogram"?

2010-02-11 @ 18:08:37
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback