Here I am

Jag har sett att flera av mina trogna läsare varit inne och vänt några gånger idag och ni alla har säkert suckat över att det inte funnits något nytt inlägg va? Vad kul!

Det har inte hänt nåt nytt idag mer än att jag har en vit helg, en helg utan en droppe alkohol. Det finns dom som tycker att det varit lite mycket sånt för mig på senaste tiden. Ni som följt bloggen lika länge som den har funnits (1.5 år) vet då att jag inte brukar festa särskilt ofta. Kanske 4 gånger om året och denna sommar har det blivit typ varje helg. Men vadå? Det är sommar och när det är sommar SKA man skölja strupen med annat än bara vatten, hemmagjord jordgubbssaft och iste. Jag mår bra, bättre än på flera år. Hade jag börjat blogga för några år sen så hade ni märkt skillnad nu och då. Jag är fri i både själ och hjärta! Så gött!

Ewa ska ut med en gammal kompis men jag känner inte ens för att gå ut. Hånglet från förra helgen ska inte heller ut då hon för en stund sen smsade mig och frågade om vi skulle ut nästa helg för då hänger hon på. Vad svaret från mig blev? Behövs det skrivas ner? Näe tänkte väl det!


Kommentarer
Postat av: Karin

Är det sommar så är det sommar, och mår man bra, så kan man göra lite som man tycker !

Jag är sällan riktigt helvit, men igår blev det knappt lite fuktigt i strupen, och idag blir det inget starkare än cola, så man kanske kan säga att det är en väldigt ljusgrå helg i alla fall. :D

Men ute är det ju desto gråare nu i alla fall, och i morgon ser det ut att bli nästan vinter... - I alla fall om man jämför med hur det har varit.

Däremot ser ju nästa vecka ut att bli så där väldigt lagom. ( I alla fall här )

Det ser jag fram mot !

2010-07-24 @ 18:41:16
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback