Jodå jag lever

Ni är ju vana vid att jag skriver ett inlägg på natten när jag kommer hem och inatt gjorde jag ju inte det..varför? Jag var skittrött och fick nätt och jämt av mig kläderna innan jag likt en klubbad säl studsade i säng.

Jag gick till Ewa, det hade slutat och regna så vi satt på balkongen sen kom till och med solen. Vi satt och studerade en duva som försökte få sig en partner. Jag som har fantasi för sju satt och låtsades vara duvan och pratade ungefär som jag trodde att hon/han skulle göra om den kunde svenska. Vi vet inte om det är honan eller hanen som visar upp sig men den hade iallafall 2 stycken tilltänkta på en lyktstolpe, den åmade sig, visade upp fjädrarna, ner med näbben och höll på att trilla ner. Ingen av dessa tilltänka var intresserade. Den ena flög och sen blev den kåte nerputtad av den siste tilltänkte. Inte lätt att vara duva idag liksom men kul hade vi.

Vi satt och drack men eftersom vi även hade druckit på fredagen gick det väldigt segt. Vi satt nog i 3 timmar utan att det kändes ett skit, då tog Ewa i vanlig ordning fram Vodka päron och vi snapsade, det tog ju skruv. En kille från i fredags kom upp och vi pratade lite innan vi gick vidare ut i natten. Jag och hånglet från i fredags gick in på en krog och lånade toaletten bara sen gick vi vidare till nästa krog. Jag hade ju inte druckit ur mina flaskor så dom hade jag med mig i en ryggsäck. Kl 2 gick jag och köpte mig en hamburgetallrik och gick sen hem.

Idag känner jag att näe det blir nog inget dricka på ett tag nu, orkar liksom inte.

Vad gjorde ni igår då?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback