Proppmätt ena stunden och nästa skithungrig

Jag har varit hemma hos goaste vännen Ewa och blev bjuden på tacos. Jag blev proppmätt som vanligt. Vi satte oss i vardagsrummet och glodde på nåt modellprogram, precis såna program som tilltalar mig....eller inte.
En halvtimme senare gjorde sig min mage påmind att allt inte stod rätt till. Eftersom jag oftast inte vill göra nr 2 hos andra och absolut inte när magen är så här så fick jag eld i röven och satte mig på cykeln hem, tur att det går på 1 minut hem säger jag bara. Ena skon hamnade i vardagsrummet medan den andra nuddade bordslampan på hallbyrån..det stavas också PANIK!

Jag behöver nog inte gå in i detalj men ja, nu är jag lika hungrig igen. Men jag är rätt glad ändå. Hånglet från i fredags smsade under tiden. Jag smsade tillbaka och nej jag skrev inget om att jag satt och sket samtidigt. Det är liksom inte det man skriver så här i början eller hur? Näe precis!


Kommentarer
Postat av: absolutjohan

Jo för fan! Det klart att du måste skriva det Sune.

2010-07-20 @ 19:02:39
URL: http://absolutjohan.se
Postat av: Karin

He, he...

Hon läser inte bloggen då ? ;)

Jag hade också en liten sån där bråttomrunda när jag kom hem från jobbet idag.

( Fan... Håller vi på att bli gamla nu, när vi diskuterar toalettbesök...? :D - Sånt brukar väl pensionärer roa sig med annars. ;) )

Hoppas det är lugnt nu i alla fall ! - Det är det i alla fall här. :D

2010-07-20 @ 20:01:39
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback