Regnet kom, åskan kom och försvann

På kvällen kom då det efterlängtade regnet och SOM det regnade. Det studsade mot backen. Det blixtrade några gånger och en stor jävla smäll, strömavbrott i 1 sekund och sen var det över. Det var nästan lika varmt efteråt. Det hade inte gjort något om det åskat lite till.

Ewa håller nog inte med för både hennes tv och bredband slogs ut. Hon har boxar i alla rum där tv finns (3 stycken). Hon har tele2 och jag har Bredbandsbolaget. Heja Bredbandsbolaget säger jag bara!

Idag är det skönare ute tack och lov. Blir bra det för jag ska till stan lite senare.

Jag fick ett sms från min syster igår: "Vi ligger vid sjön så ta cykeln hit och bada med oss, det är så hett att man inte kan göra annat än att bada!"
Eftersom min mage var som den var igår så gick ju inte det. Hur kul är det att komma dit, göra på sig och måste cykla hem igen liksom? Näe precis. Jag hade nog inte tagit mig hem heller innan regnet kom. Med min otur hade jag säkert blivit träffad av blixten också på väg hem.


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Vi fick ett par smällar och 5 minuters stilla droppande, det var allt. Synd det hade behövts rensats ordentligt i luften och jorden hade mått gott av lite vatten. Menmen, snart är det höst, lika bra att passa på och njuta... ;-)

2010-07-12 @ 10:56:41
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback