Vad är okej och inte?

När jag var gravid var jag bara 18 år och hade inte en jättestor mage, allt kom i stort sett när jag var i 7e månaden. Tom taxichauffören frågade vart på sjukhuset jag skulle när vattnet hade gått och tog taxi in till förlossningen. Han fick lite panik när jag svarade att jag skulle till förlossningen för det hade han inte sett.
Att folk ville känna på magen var väl okej OM dom frågade först, lite obehagligt när folk jag knappt kände ville klappa på magen bara så där. Det hör till god ton att man frågar först tycker jag.

Jag kan inte minnas att jag någonsin ammade öppet utan gjorde det undanskymt, ville liksom inte ta fram mina Arlakartonger bara så.

Att folk tänker sexuellt när man ammar är ju hur vidrigt som helst, att dom vill vara bebisen och är avis på att bebisen får snaska tutte och inte dom. För helvete, tänk MAT nästa gång. Hur många tjejer är det som blir upphetsade av att ens bebis snuttar på bröstvårtan? Jag kan inte tänka mig att det är många.

När jag ser en tjej amma sin bebis så tittar jag inte ens, varför ska jag råglo? Jag må vara flata men nån måtta får det vara och jag vet ju att mamman som ammar bebisen helst inte att man ska glo heller så.

Här är en artikel om det hela i Aftonbladet.


Kommentarer
Postat av: Katja

Hej och hå =)

2010-07-18 @ 09:13:40
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/
Postat av: Malin

Det hör väl liksom till artighet att man frågar först.

2010-07-18 @ 11:11:18
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback