Begagnad tv-bänk

Jag begav mig till second hand idag för att kolla runt lite. Jag ville förnya mig lite. Den tv-bänken jag haft sedan min fd sambo flyttade ut -95 hade han med sig när han flyttade in och var gammal redan då. Jag hittade en finare, bättre, större, bredare och tyngre. Jag ringde min käre far och frågade om han kunde hjälpa mig med att bära upp den till mig. Det skulle han göra. Han hade hämtat sin fru på nån kurs så hon var med. Eftersom min rygg är så pass i dåligt skick så fick jag absolut inte bära något så dom tog den själva, upp för 4 våningar utan hiss. Jag höll lite i ena kanten.

Så nu har jag en "ny" tv-bänk och den gamla tog pappa med och slängde på tippen. Hur begagnat det än är så är det alltid kul att förnya sig lite. Det var lite hummande från pappas fru som tyckte att jag skulle vänta till jag flyttade eftersom den då ska ner och upp igen snart men jag var rädd att den skulle försvinna. Den var så billig och jag drar hellre in på 3 dagar middag och unnar mig något som jag kanske aldrig kommer ha råd med.

Det finns tjänster och det finns tjänster liksom och den ena tjänsten är dummare än den andra. Varför uppmuntra till otrohet? Jag fattar inte riktigt. Läs mer här får ni se. Det löjligaste på länge tror jag bestämt.


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Visst är det kul med lite nytt, och den är ju ny för dig.

Ja jag är också rädd att skaer ska försvinna om jag inte köper dem genast. Bra i vissa lägen, korkat i andra, men det vet man inte förren efteråt :-)

2010-03-02 @ 00:50:28
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: mammatezzan

min header har försvunnit :(

vad e det som skett. ser att ngt i din blogg oxå e borta

2010-03-02 @ 13:23:39
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: mammatezzan

samma som sist då, minns du?? ändrar nu

2010-03-02 @ 14:58:43
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback