Brunte x 7

Jag brukar inte spela på Lotto, Stryktipset eller på trav. Jag spelade på Stryktipset -98, då fick jag 12 rätt (man ska ha 13 för er som inte fattar ett jota). Jag var 5 minuter från att vinna 13 rätt, så istället för att vinna 663000kr vann jag då 15301 kr, det var rätt stort ändå tycker jag, jag kände mig rik och när jag skulle flytta över pengarna från en bank till en annan var jag livrädd att jag skulle bli rånad trots att jag bara skulle gå tvärs över torget.

Nedanför den första banken låg en leksaksaffär. Min dotter var med och hämtade pengarna och tjatade på mig att vi skulle gå ner till leksaksaffären, tror ni att ungen fick nåt eller? Näe just det, jag min snåle fan gav henne inte ens ett luktsuddigummi.

Jag gav lite pengar som jag var skyldig min pappa, jag köpte en video (-98 ni vet), min första mobil med kontantkort. En gigantisk tegelsten (162 x 60 x 17 mm ) med en antenn som man kunde döda folk med om dom kom för nära. Kom det ett sms så kom det utan förvarning rullande i displayen.

Jag köpte en kycklinggul skjorta också. Sen köpte jag lite dyrare mat bara. Jag som hade räknat ut att jag skulle klara mig ett tag på dessa pengar och eftersom jag också pluggade på Komvux så hade jag ju pengar från CSN, men näe efter knappt ett halvår var jag tillbaka på ruta 1 med en mobil som gick sönder stup i kvarten, skjortan som var alldeles för gul för att jag skulle ha den fler gånger än på påskafton. Videon funkade ju men maten var uppäten. Vad fick jag för det? Vad fick dottern för det? Jag kan inte ens minnas att hon fick nåt speciellt.

 

Så idag har jag spelat på V75, där jag hoppas att alla Bruntar ska springa in lite pengar åt mig så jag åtminstone kan köpa ett luktsuddigummi till dottern idag, hon skulle bli så glad tror ni inte?

 

Så håll tummarna nu för att dom springer in. Det är inte jag som gjort skiten utan nån Sofia eller Sofie. Får jag inte ett enda rätt så får hon ett suddigummi nedtryckt i halsen. Rättvist eller hur? Japp.

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag håller tummarna om du delar med dig om du vinner. Det är fair tycker jag!!!

2010-03-06 @ 15:02:29
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: susanne

håller tummarna att du vinner!!

2010-03-06 @ 17:50:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback