Innan 00.00

Igår vid 17 var jag trött så jag gick och la mig en timme så jag inte skulle somna rätt i maten och Melodifestivalen. Kl 21 tog jag en tablett som är för klåda då jag fortfarande har mina utslag lite här och där. Jag fick dom i somras så jag hade glömt vad det var för biverkningar.

Runt 23 satt jag vid datorn och kände mig så fruktansvärt trött och trodde att min kroniska trötthet var tillbaka sen kom jag på, tabletten! Gick och läste vad biverkningarna var: Vanlig förekommande biverkning, dåsighet! Jaha men naturligtvis liksom. Jag orkade inte hålla ögonen öppna så 23.17 gick jag till sängs, försökte läsa men fattade inte mycket så 23.20 sov jag som en stock och vaknade 8.35 nu på morgonen. Det var nog första gången på säkert 1 år som jag somnade så tidigt och särskilt på en lördag. Nästa gång ska jag ta tabletten när jag ska sova, påminn mig gärna om biverkningen nästa gång tack!


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja vissa tabletter har ju den inverkan. Jag tog mig en tablett för ett tag sen mot just klåda. Nu var jag redigt trött redan när jag tog den. Enligt min gubben var jag helt utslagen en halvtimme senare och sov så gott så. Vaknade med nackspärr morgonen därpå.



2010-03-07 @ 12:49:05
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: Hillevi

Hua, ja man kan bli ruggigt såsig. Men då vet du ju vad som gäller om du behöver slockna snabbt.

2010-03-07 @ 18:34:37
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback