Påsk

På torsdag ska jag åka bort. Jag ska åka långt. Jag ska åka till Blåkulla! Jag har strukit min rosaorange kjol som jag annars använder när jag vill skrämma iväg folk jag inte vill ha här, tex Jehovas. Jag har gnidit in min kvast med lavendel så jag blir lite tilldragande och jag har även polerat min kittel. Katterna är höjdrädda så dom får stanna hemma. Jag är en modern påskakärring så jag kommer ladda min mobil med bra låtar så som Vikingarnas greatest hits, Carolas senaste julskiva, Ebba Grön och naturligtvis Sarah Leander.

Jag har skrivit ett stort plakat jag ska sätta på dörren: "Fula teckningar föreställande kycklingar och annat trams kan ni stoppa upp därbak. Ringer ni på dörren kommer det att larmas direkt till snuten så don´t even go there!. Godiset ska jag ha för mig själv på min resa".

Jag hoppas att jag träffar på Ingegärd. Hon var så het förra året där hon struttade omkring i sina nyinköpta graningestövlar att jag höll på att ramla av kvasten. Hon hade ihop det med Kerstin från lapphelvetet då men hoppas att Ingegärd förstått att Kerstin bara har ögon för Mona från Kittelfjäll. Det var därifrån jag köpte min kittel. En jättefin virkad kittel av plast.

På påskafton är jag tillbaka och ska till min syster och hennes familj till deras sommarstuga och äta påsklunch. Bjuder dom inte på omelett så tar jag kvasten och flyger hem direkt.

Vad ska ni göra i påsk?


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja ungefär det där tänkte jag göra med vissa ändringar då men ja Blåkulla here I come så klart!

2010-03-29 @ 22:22:31
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: annika

jobba:(



Ja, jag veet att jag ska vara glad att jag har ett jobb, men måste jag ALLTID åka på alla sorhelger då????

Hade gärna hellre också flygit till blåkulla jue:(

2010-03-30 @ 06:05:39
URL: http://www.lillamymajan.bloggplatsen.se
Postat av: Ka

Ska du med dit? ! Skoj,då ses vi!

2010-03-30 @ 11:11:45
URL: http://www.hanky.se/excessive

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback