Se upp!

Skulle någon från Dubai komma hit till Sverige och se två styckten stå och kyssa varandra skulle människan antagligen bli så chockad att hon/han antingen skulle falla ner död på marken eller släppa sina matkassar och springa till fots ända till polisstationen för att berätta vilket brott han/hon har sett med egna ögon. I Dubai får man nämligen inte kyssas offentligt för då blir det fängelse serru. Bara för det ska jag testa nån på besök i Sverige för att se reaktionen och eftersom jag då är flata (jo det är sant) så skulle det ju bli en dubbel chock för människan. Ja jag skulle inte hångla med besöket utan ja hitta nån frivillig eller efter en bit mat som kompensation för att hon får ställa upp på spektaklet.



Kommentarer
Postat av: Linda

Kom ner hit till göteborg och testa. Massor av turister här ju. Så kör vi till sommaren. Låter kanonskoj :)

2010-03-15 @ 21:02:27
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: Therese - Bloggar från Dubai

Det var ett ganska korkat inlagg. UAE har sharia-lagar, vilket betyder att det ar totalt forbjudet med nagon sorts form av sexuellaktivitet mellan ogifta. Jag tycker det ar ganska gott att slippa se pa massa manniskor som star & grovhanglar med handerna i varandras byxor som man tyvarr far se i Sverige. Dessutom sa ligger det mer till den artikeln, man blir inte anmald for att pussas eller kyssas med sin partner om man inte typ grovhanglar. Antingen sa gjorde dom det, eller sa var det sa att nagon inte gillade att dom var "mixed-race" bara.

2010-03-15 @ 22:10:41
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sharia lagar är ju helt inhumana. En gammal relik från en svunnen tid där man blint levde efter en godnattsaga någon självutnämnd profet meckat ihop. Det skjuts för lite i världen.

2010-03-15 @ 22:23:19
Postat av: Nina

Oh, aah.. Nu klarnar vissa saker. Vi träffade en snubbe från Dubai på kryssningen (i somras). Jag satt och drev med han, körde grova sexskämt och var allmänt..som mig själv. Han ballade ur och började gapa om Allah och mässa på sitt språk. s Alla blev livrädda för att han var nån slags terrorist som skulle spränga båten. :-)

2010-03-16 @ 19:11:13
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Sheilan

Vart heelt chockad när jag såg Ayman Najafis bild och när jag läste artikeln vart jag ÄNNU mer chockad eftersom att han är en vän till mig hahah de första jag ska göra är att länka artiklen och se vad han har att säga:P

2010-04-28 @ 02:00:16
URL: http://shes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback