En sorgens dag

Ni som läst min blogg ett tag nu har ju läst att jag hyllat min sochandläggare. Jag träffade honom idag...för sista gången visade det sig. Han ska sluta! Hur kan han bara med? Hur kan han lämna mig och alla andra 39 han har hand om? Denna enormt sympatiske kille och socionom.

Jag tänkte börja hulka och låtsasgrina för att han skulle stanna för min skull, kasta mig om halsen på honom och viska att jag minsann kan hångla upp honom mot skrivbordet bara han stannar kvar! Jag offrar mig liksom. Men näe jag är ju blyg så det sket sig. Vad han ska jobba med istället vet jag inte men hoppas att han kommer trivas på sitt nya jobb. Jag önskade honom iallafall lycka till med det han nu kommer att syssla med.

I väntrummet ser man bara baksidan av en massa trista husfasader utan fönster, ja nästan. Idag såg jag något som jag inte reflekterat över förut. Någon har målat fasaden utanför. Så läckert!

Det är enbart den väggen där det gula är som är målat. Lyktstolparna nedanför och skorstenen däruppe är riktiga. Visst är det läckert?

 

Klockan 13 ska jag träffa min hyresvärd och vara med när hon kollar runt efter skavanker så att inte jag åker på det den dagen jag flyttar men får mina föräldrar bestämma så ska jag inte flytta så länge dom är i livet säger dom. Vi får väl se hur det blir med den saken!

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jonna

Carola tog med sig bredbandet när hon flyttade, så min snälla mamma fick fixa såndär mobiltbredband till mig :) Mammor är bra att ha!

2010-05-17 @ 13:04:14
URL: http://daqueen.webblogg.se/
Postat av: pezze( Jessica)

jävligt coolt med såna målningar på all trista betongväggar på hus/broar osv..



varför kan de inte förgylla våran liv med att måla sånt eller ngn cool o vettig graffiti på dessa tråkiga betongbroar osv. .det skulle se så snyggt ut o pigga opp oss!!!!

eller hur?! :)

Postat av: Hillevi

Otroligt snyggt! Synd att det inte gör så på fler väggar!

2010-05-17 @ 20:38:07
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback