Glödlampan är lite seg

I en veckas tid har jag nu varit utan bredband och surfar och bloggar med en sk "dongel". Jag har varit i kontakt med Bredbandsbolaget ett antal gånger och dom har varit väldigt tillmötesgående så jag anklagar inte dom för fem öre.

Idag satt jag och fick för mig att jag skulle skruva bort locket till telefonjacket för att verkligen se att det var rättkopplat för första gången jag pratade med en anställd på Bredbandsbolaget så skulle vi checka att jag hade gjort allt rätt och det innebar också att kolla att det stod rätt till i jacket. "Går kablarna genom alla 4 skruvarna?" Jag glor och kunde konstatera att kablarna gick runt hela så det stämde nog. Idag kollade jag mer noga. Så är ju för fan inte fallet alls. Dom är bara i dom undre skruvarna för sjutton! Glödlampan lyser om än väldigt segt hos mig ibland. Nu vet jag bara inte hur jag ska kunna få kablarna genom dom övre för det finns inga mer ändar utan det är bara virat runt runt.

Jag har mailat dom och tom bifogat bilder på hur det ser ut och undrar om jag nu måste ta hit en telefonjacksexpert (fina ord jag sprider tycker jag). Dom skulle nämligen skicka hit en tekniker och det skulle jag få bekosta om det visar sig att det är fel hos mig och inte hos dom. Nu är det rätt uppenbart att det faktiskt ÄR fel hos mig men några ändar kan jag inte få till själv. Jag kan ju inte börja skala lite här och var liksom.

Får se vad dom svarar. Tur att jag hittade felet och mailade dom ifall nu Per-Gunnar, Lars-Sven eller Knut-Bertil kommer hit och lämnar en skyhög räkning för att jag är så urbota seg i huvudet.

Så här ska det se ut

 

Så här ser min ut över

 

Och under

 

Jag hoppas att det fixar sig i veckan nu utan en faktura på ett 4-siffrigt belopp

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback