I-landsproblem

Jag var nere hos grannen förut. Jag frågade henne på Facebook om jag fick låna hennes cykel imorgon då jag återigen ska iväg på ljusbehandling. Det fick jag och jag gick ner och fick nyckeln.

Hon har nästan en sån lägenhet jag ska in i om 11 dagar och jag var tvungen att kolla lite. Bland annat i sovrummet om jag kan få plats med en byrå mitt emot sängen där jag ska ha teven för det hävdade min pappas fru att jag fick. Kan ju säga så här.
Har man lår som är 10cm i omkrets så funkar det säkert att komma förbi men nu har varken jag eller nån av mina vänner det så.

Sen fick jag se vardagsrummet och insåg att jag nu har beslutsångesten Orvar. Tjejen som bor där jag ska in hade soffan på höger sida om fönstret och jag hade det klart för mig hur jag skulle möblera. Grannen hade tvärtom så nu vet jag inte alls. Sen såg jag också att jag har långt ifrån möbler som fyller ut det rummet. Funderar på att köpa mig en strippstång och ha vid den väggen det kommer bli tomt. Lite röd belysning och fluffig röd matta runt om? Kanske en plansch med nån snygg tjej på? Antingen det eller också köper jag ett högt klösträd till katterna. Får se hur det blir.

Sen är det ett annat litet problem. Det är ett mellanrum mellan golvet och dörren till klädkammaren på ca 15 cm. Där kommer Nogger in men inte Iza. Så jag ser framför mig att Nogger retar upp Iza, Nogger ålar sig under där medan Iza som inte kan stoppa i tid slänger sig handlöst in i dörren. Lite som Tom & Jerry ni vet.

By the way. Snart är det bara 10 dagar kvar. Jag tjatar? Näääe kan jag väl aldrig tro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback