Jo men tjena

Igår blev jag ju knockad av min klådastillande tablett. Klockan 21 vaknade jag ju och då trodde jag att jag skulle få vara vaken hela natten. Jo men tjena, jag lade mig 00.30 och somnade 10 minuter senare. Jag vaknade 2 min innan klockan ringde 8.30 och var så trött och jag tror nog att jag hade kunnat sova till middagstid eller nåt.

Jag har ju sömnproblem men för 1 år sen var det sömnproblem fast tvärtom. Jag kunde inte somna! Min läkare skrev ut insomningstabletter. Hon på Apoteket sa att jag skulle ta en 1/2 typ i sängen för jag kommer somna inom en halvtimme. Hur länge låg jag tror ni? T V Å timmar! Jag var så pigg och kände absolut ingenting. Nästa dag tog jag en hel för det sa hon att jag kunde göra. Jag låg återigen i 2 timmar utan resultat.

Nu tycker jag att dom kan byta plats på den klådastillande och insomningstabletten för det verkar ha blivit nåt fel i tillverkningen där på något sätt.

Idag ska jag cykla till hudmottagningen, dock inte på grannens cykel som lätt kan göra vem som helst steril utan min egen! Oj oj jag har nog inte cyklat på min egna cykel på säkert 2 år. Det har tydligen regnat i natt men jag hoppas inte att det vräker ner när jag nu ska ta en cykeltur till sjukhuset.

Idag är det en sån där klämdag. Ni som jobbar i vanliga fall, har ni fått/tagit ledigt?



Kommentarer
Postat av: Hillevi

Men så märkligt att du inte kände av insomningstabletterna men är så känslig för de klådstillande. Måste ju nästan vara en överkänlighet för antihistaminer? För det är väl det du fått? Jobbigt!

Sv. Huh, det lät inte så skönt att sova med. Fast, jag sov ju ofta med en massa hårda små flätor som liten, det var nog inte så skönt heller...

2010-05-14 @ 11:30:41
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Wiilow Foto-Tankar - Känslor

Hej!

Miss you

2010-05-14 @ 13:09:05
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Anna

Klådstillande antihistaminer används ofta som insomningstabletter tex Lergigan och Atarax.

2010-05-15 @ 17:52:44
Postat av: Sune...the girl

Sv till Anna: Men se där ja.. Atarax hade jag förra gången men nu har jag fått Taveryl. Det funkar tydligen bara en gång och aldrig mer eller nåt. Men varför somnade jag då inte av riktiga insomningstabletter? Kan du svara på det?

2010-05-15 @ 17:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback