Knockad

I mars fick jag andra klådastillande tabletter utskrivna av en läkare eftersom dom andra jag hade gjorde mig alldeles för trött på dagtid och gjorde ingen verkan. "Dom här är inte lika starka som dom andra du hade, så du ska nog hålla dig vaken". Det var så läkaren sa till mig.

Jag har inte tagit dessa förrän idag och mitt på dagen. "Ta dom före varje måltid för att det ska bli full effekt". På tom mage stoppade jag i mig en och 3 timmar senare åt jag. Efter maten skulle jag se en film. Jag lade mig i gästsängen och såg 5 minuter av filmen tack vare att jag blev knockad direkt och dessutom med en snus inne. Det har aldrig hänt förut. Vaknade och hade hela käften full med saliv blandat med snus och höll på att kräkas. Fy fan vad äckligt det var!

Nu undrar ju jag då om jag ska åka och trycka in dessa tabletter i läkarens röv eller om jag bara ska acceptera att dom är starkare än dom förra. Jag ska alltså ta en på morgonen och en på kvällen. Yeah right! Hur sjutton ska jag hålla mig vaken med en sån i kroppen fram till kvällen? "Vanlig biverkning: Dåsighet och trötthet" I helvete heller, det skulle kunnat ha blivit både 3dje, fjärde och femte världskriget utan att jag skulle ha vaknat.

Så nu har jag sovit en timme och vaknade nyss liksom, grattis Sune till en hel vaken natt!



Kommentarer
Postat av: Karin

Yippie !!!! Eller nåt... :/

Testa att äta direkt efteråt nästa gång, så kanske det inte märks lika mycket. ( Kan man ju hoppas... )

2010-05-14 @ 07:45:39
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback