Medelhavet

När jag låg i kalibadet drömde jag mig bort när jag såg detta.

 

Framför mig såg jag mig själv ligga vid strandkanten i Medelhavet, vågorna kluckade när dom nådde strand. (Jag viftade med armarna i badkaret). Jag förväntade mig att det antingen skulle dyka upp nån snygg tjej och springa i slow motion mot mig som man ser i filmer...eller också skulle jag bli träffad av en flygande freesbee i huvudet, det är liksom lite mer min otur på något sätt.

 

Sen kom jag tillbaka till verkligheten och jag fortsatte att stirra på dom här fula plastblommorna. Jag låg fortfarande i kalibadet som är mörklila, inte en tillstymmelse till att en krabba skulle bita mig i tån.

 

Idag stod jag i 4 minuter i "solariumet". Det var skönt men lite trist att bara stå rakt upp och ner på en pall. Hade jag hört barn i bakgrunden så hade jag trott att jag nu låg på stranden, solen gassade fast det blåste lite från alla möjliga håll. Kom liksom inte och säg att jag ingen fantasi har.

 

Förresten så cyklade jag till sjukhuset idag. Kan säga att det var en dag och aldrig mer, inte på den cykeln iallafall för imorgon lär jag gå som om jag haft sex 24 timmar utan stopp. Jag har så ont i ljumskarna så jag tror att jag nu hädanefter kommer avstå från sex också.

 

Min mus har aldrig vart så orörlig som idag kan jag säga.

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja du Sune, att vara utan sex det vore ödesdigert;-)du ska se din mus blir snart som den ska igen..

Medelhavet ja - kändes väl lite gött att drömma sig bort om en bara för några minuter...

Du ska se det kommmer att göra susen på dig..

kram

2010-05-11 @ 16:09:10
URL: http://snatter.reddogs.se
Postat av: Karin

Aj, aj, aj då !

Jag brukar också få ont av att cykla, men konstigt nog får jag ont i benknotorna i arselet i stället.

Tycker de är så mjukt inbäddade, men sätter jag mig på en cykel, så behöver jag inte trampa långt förrän jag har skitont. :D

2010-05-11 @ 21:37:17
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback