Mobilpengar

Jag stod och diskade, jag måste ju som bekant alltid ha musik i öronen när jag diskar. Jag hade Mix Megapol och hörde en reklamsnutt om mobilpengar. Om man skickade in sin gamla mobil så kunde man få pengar för den på kontot.

 

Jag gick sen in på deras sida och läste.

 

 

 

Läste ni vad som stod på nr 1? Det står att man ska söka och bläddra efter sin gamla mobil för att ta reda på hur mycket den är värd. Sen står det ju då i rött att man ska observera att listan med priser på telefoner inte är publicerade än. Eh nehe varför skriver dom ut först att man kan söka och sen funkar det inte? Är det då inte bättre att dom gör allt klart först innan dom gör reklam för grejer? Dålig planering? Nån som gjort detta och vet om det funkar? Har ju 2 mobiler som inte funkar som jag tänkt att slänga men funkar detta så kanske man ska testa det.

Mobilpengar

Där har ni adressen ifall ni vill gå in och glo själva.

 

 


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Nej, har inte hört någon som provat, men tror du inte att telefonen måste fungera för att de ska betala? Har också funderat på att kolla det, har ett gäng som bara ligger och skräpar men det har inte blivit av.

Sv. Ja, de är mycket roligare (både Malin och Knivlisa), vi är alldeles för tråkiga!

2010-05-16 @ 15:26:20
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback