Städ under badkaret

Förra gången jag flyttade så tänkte jag att jag städar allt på samma dag. Så tänker jag inte den här gången för fan vad jag slet den gången. Så sagt och gjort, jag ställde mig på alla 4 och började skura under badkaret. Tyvärr är handfatet ivägen så jag kan inte flytta på badkaret mer än kanske 30 centimeter så det var ett himla pusslande fram, i, under och tillbaka men nu är det iallafall rent därunder. Jag hittade Noggers gömställe. Jag trodde ett tag att hon åt upp sina bollar men nej då, därunder låg 3 stycken och hon klappade tassarna, log brett och gjorde en piruett när jag kastade dom in i vardagsrummet.

Jag gjorde rent avloppet där också och hade jag nu ätit något så hade jag antagligen fått upp det för jag trodde att jag stod öga mot öga med en mus men det var bara en hårboll, jag har aldrig varit så glad över att inte va nära en mus förut kan jag säga.

Det rann till ändå, massor! Svetten rann nerför ansiktet och det har nog bara hänt ett antal gånger i mitt liv förut men då var jag ju smalare och hade mer kondition kanske, nu fick jag anstränga mig en hel del för att min rygg inte skulle gå av på kuppen.


Vad gör ni denna Kristi himmelfärdsdag?




Kommentarer
Postat av: Simone

Hej på dig:)

Du är inte sugen på att vinna 3-dagars backstagebiljetter till Hultsfred nu i sommar, överraska din bästa vän kanske:)?! Ha en skön dag:)

2010-05-13 @ 16:40:57
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback