Aldrig ett Xbox 360 i mitt hem

Jag har spelat Xbox en gång i hela mitt liv och aldrig mer, jag gillade inte konsolerna och det ska väl jag vara glad över för Xbox 360:s kamera Kinect kan registrera allt du säger och gör, i annonssyfte sägs det men det vete fan. Snart kan vi fan inte sitta och skita i fred utan att nån hör eller ser oss. Det kommer bli som i alla framtidsfilmer som finns, inget privatliv överhuvudtaget. Skrämmande eller hur?

Jag håller mig till spel på datorn, de som man kan spela online. Jag har inte ens en webkamera uppe längre, vill inte att folk av misstag ska se när jag lyfter på röven och släpper en brakare liksom, pinsamt värre.



Kommentarer
Postat av: Linda2

Du kan verkligen få en att skratta Sune !

När jag ligger här och är urless på ryggvärken

så går jag in här och får mig ett gott skratt.

Ännu en stor kram till dig Sune för din under-

bara blogg !

2010-11-18 @ 09:23:13
Postat av: Sune...the girl

Sv till Linda2: KRAM gumman, skönt att jag får dig att skratta i allt elände :)Mina föräldrar är som du skrev i solig tisdagsinlägget. Dom bestämmer att dom inget ska köpa sen kommer pappas julklapp: "God Jul Tomtemor önskar Tomtefar" pappas fru säger då"Meeen vi skulle ju inte köpa nåt".. sen tar hon också fram ett paket. Varför då? säga att dom inget ska köpa till varandra. Ja herregud :) Kram igen

2010-11-18 @ 09:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback