Årets julkalender

För 2 veckor sen när jag stod i kön på ICA fick jag syn på årets julkalender, kommer inte den tidigare och tidigare som allt annat när det gäller julen eller? Snart kommer julskinkan att säljas till midsommar och julsakerna ute i butikerna kommer när midsommarn är slut.

Julkalendern har inte jag sett på många år, när dottern växte upp var det rätt dåliga såna så inte ens dottern ville se den. Inget går upp emot "Teskedsgumman" som gick 1976 och "Trolltider" som gick 1979 tycker jag.

Jag har sett en glimt av årets julkalender som heter "Hotell Gyllene Knorren" nu och ja den verkar inte så dålig som dom senaste men då har jag bara sett en snutt av den så vi får väl se vad våra barn tycker om detta i år.

Se snutten HÄR


När jag var liten och var hos dagmamman så var julkalendern det enda man fick se på teve, det var nog det enda som gick för barn också kan jag tänka mig, ja till jul alltså annars var barnprogrammen 16.30 har jag för mig och först då fick vardagsrummet beträdas. Hårda bud men då var vi desto mer ute och vi hade då fan bättre fantasi när det kom till att komma på lekar utomhus.



Kommentarer
Postat av: annika M_Gräddnos

Jag kommer ihåg den kalendern med Carl-Gustaf Lindstedt och Claire Wikholm. Typiskt 70-talspropaganda.Hon var gravid o skulle väl förmodligen föda på julafton kan jag tänka mig.Kommer ihåg att pappa tyckte det var rena rama skiten och ville helst inte att jag skulle se den:)

Nu måste jag ju också skriva om adventskalendrar i min blogg.Har många fina minnen:)

2010-11-09 @ 11:13:47
Postat av: Frogprincess

Eftersom jag inte har egna barn så har jag inte följt en julkalender sedan jag var liten...

men jag har trolltider på DVD. Kanske skulle ta och titta på den.

2010-11-09 @ 12:53:47
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Mina

Trolltider är bäst,inget kommer att slå den julen....fast jag var bara fyra år då ;)

2010-11-15 @ 15:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback