Biggest loser

Jag har sett vartenda avsnitt av "Biggest loser" och det är dessa deltagare som har gjort att jag suttit på cykeln och cyklat som en dåre under tiden dom var i sitt gym och slet som djur. Jag ville inte vara sämre jag.
Finalisterna Karl Fredrik och Maria skildes på midsommarafton och hade inte träffat varandra på 3 månader innan dom då möttes i finalen. Jag beundrar dom massor. I programmet hade dom coacher som peppade dom, dom hade andra deltagare som slet minst lika mycket men i 3 månader har dom tränat själva.

Så underbart och se bilderna på dom nu, särskilt på Karl Fredrik som var som en enda stort fettberg innan. Ikväll visas finalen på tv och jag kommer säkert sitta på cykeln och böla, känslig för sånt här. Om jag slutar cykla nu efter finalen? Glöm det, USAs "Biggest loser" håller fortfarande på och det är inte dags för final än på ett tag så jag fortsätter. Jag har gått ner 6 kg sen jag fick motioncykeln och det är långt kvar än innan jag är i mål men jag ska dit jag också, var så säkra.

Jag sätter inte in en bild på hur dom ser ut idag för dom som följer det och inte vill se dom. Jag sätter in en bild på hur dom såg ut i somras istället så väljer ni själva om ni vill gå till Aftonbladet och se.

Vem som vinner i finalen? Jag gissar på Karl Fredrik!


Finalisterna Karl Fredrik och Maria




Kommentarer
Postat av: airaM

Du är så duktig Sune! Sex kg är jättebra. Heja dej! =)

2010-11-22 @ 14:14:48
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: BajsMalins Oseriösa

Jag har inte sett det där programmet faktiskt, så för mig kvittar det vem som vinner :)



Fan vad kul att du gått ner i vikt! Känner du dig piggare?



sv: Vad roligt att höra att du gillade det :D Men hahaha, ja, vem vet! Jag kanske gör det! :P

2010-11-22 @ 17:49:54
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Stefan Nilsson

Det är helt otroligt vad deltagarna lyckades med. Jag instämmer med att där finns inget mer motiverande när man cyklar än ett avsnitt av Biggest Loser.

2011-02-12 @ 18:36:20
URL: http://biggest-loser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback